Двама пребиха с бухалки младеж във Врачанско

Двама пребиха с бухалки младеж във Врачанско Двама пребиха с бухалки момче във врачанско село, предадоха от пресцентъра на МВР.
Вчера в 1.04 на телефон 112 е получен сигнал за побой на центъра в Три кладенци. На мястото е било лицето, подало съобщението  –  В.Н. на 19 години от селото. Момчето заявило, че около 1 часа негови познати са му нанесли побой с бухалки. В следствие на ударите, младежът е транспортиран в центъра за спешна медицинска помощ във Враца. След извършен преглед е установено, че В.Н. има фрактура на дясната ръка, обслужен е и е освободен. 
От проведените бързи издирвателни мероприятия са намерени извършителите – К.Ц. и М.Г., които са жители на същото село. Побойниците са разпитани и освободени.
Образувано е досъдебно производство по случая.
 
19.07.2019, 11:07 часа
5673 2
Коментари

митьо пищова

22.07.2019, 12:13 часа
абе моцо - боклук мазен травестит какъв кмет си бе? айде оправи работата малко ти остава - политически труп бегай че коци иде есента бе олигофрен колко пъти изрина пред дома зимата а? къде е бензиностанцията у софия бе шебек? що не оправи пътя ?

путио маринкин

19.07.2019, 18:18 часа
къде е моцо да оправи работата хаха удавник- боклук! коци ще се върне скоро а надка е с фалшива диплома всичко е у съда килията у сливен е готова! абе олигофрен моцо събирай багажа че коци иде!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha