Калин Каменов си направи подарък за рождения ден – първа копка на нов завод във Враца /снимки/

Калин Каменов си направи подарък за рождения ден – първа копка на нов завод във Враца /снимки/ Кметът на Враца Калин Каменов си направи голям подарък за рождения си ден - запретна ръкави и с първа копка даде старт на строителството на новия завод на „Теклас“ във Враца, видя репортер на агенция BulNews. На церемонията присъстваха и изпълнителният директор на Българската агенция за инвестиции Стамен Янев, представителят на инвеститора Георги Георгиев, председателят на общинския съвет Румен Антов, общински съветници, представители на бизнеса и жители на града.
В приветствените си слова Калин Каменов и Георги Георгиев си пожелаха другата година по това време да прережат лентата на новия завод, за който ще бъдат инвестирани около 30 млн. лева. Тогава над 500 човека от региона ще намерят препитание в модерната фабрика, като средната им работна заплата ще бъде 1 500 лева. С разкриването на завода, мястото на Враца на международната карта на автомобилната индустрия ще се затвърди, смята Георгиев. Той не пропусна да отбележи, че инвестицията се е случила заради отношението на кмета и именно той е виновникът „Теклас“ да изберат Враца за новия си завод.
Своите поздрави към кмета изказа и Румен Антов, който подчерта, че общинските съветници единодушно са подкрепили намерението за изграждане на новия завод.
Изпълнителният директор на Българската агенция за инвестиции Стамен Янев също поздрави кмета за огромната му роля по време на преговорите с инвеститора. Каменов получи и специални поздрави от него за рождения си ден, като за упорития му труд и привличането на два големи инвеститора в автомобилната индустрия му връчи и грамота, с която го обявяват за инвестиционно острие на Северозапада. 
След речите Янев, Георгиев, Каменов и Антов запретнаха ръкави, грабнаха лопатите и церемониално направиха първата копка на основите на новия завод. Не бе пропусната и бутилката с шампанско, която бе разбита на кофата на багера, който пръв ще започне подготовката на терена.  
19.07.2019, 14:37 часа
8976 6
Коментари

герберски другар

20.07.2019, 18:03 часа
Другари и другарки от град Враца ,няма да се плашите ,ще работите за жълти стотинки ,някой ако си мислят ,че разни другари инвеститори ще дават добри заплати срещу труд ,ще има да почакате да падне тавана на лятното кино .ВЯРВАЙТЕ ми

Гошо

19.07.2019, 18:27 часа
Ахахахахахаха у тааа грАмота има правописна грешка :D :D :D Кой писа тоо лис абичееее

Врачанин

19.07.2019, 16:11 часа
Е добре де,може ли на грамотата да има изядена буква цтцтцт......

12345

19.07.2019, 15:36 часа
Къде погледнеш К.Каменов, пуснеш водомера пак К.К., отвориш електромера пак К.К. и на края пак ще има голямо лапане.

ицо

19.07.2019, 15:22 часа
ще си останете само с копките нали знаете че тия краднат яко

Маждрамуняк

19.07.2019, 15:09 часа
Наслушахме се на обещания за 1000+ лева заплата от всички дето направиха тук вериги магазини,заводи,възродиха Химко,УЖ извозват серовъглерод,уж оправят болницата и т.н.Всички са еднакви маскари!!!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha