Деми Роуз налага апетитните си форми, пак се съблече гола /снимки/

Деми Роуз налага апетитните си форми, пак се съблече гола /снимки/ Деми Роуз не спира да налага нова мода сред представителките на нежния пол. Красавицата не се предава и показва, че пищните форми са много по секси от тези на дамите с идеални пропорции.
Моделът обикаля света и взема участие в най-различни шоу програми. През това време тя не спира да публикува горещи снимки из профилите си в социалните мрежи. Голото й тяло винаги предизвиква сензация и фурор.
Преди дни Деми бе в Маями, за да дефилира на модния подиум, като част от шоуто на световна модна марка. Разбира се, тя не пропусна да покаже нещо интересно на феновете си от там, а именно себе си. Тя позира само по бельо. Чистият цвят контрастира с кожата, със загар, на Роуз, а малкото плат позволява да изпъкнат формите на модела.
Няма как да не кажем, че освен, че честичко Деми показва красивите си голи извивки, тя дава и много съвети на последователите си. „В живота трябва да разрушите наложените ви граници и стереотипи. Излезте от зоната си на комфорт. Само така ще израснете като личност  и професионалист“, пише под една от снимките си моделът.
Това не е първият път в който тя разкрива голия си чар. Ето и още няколко кадъра, на които Роуз не се е посвенила да покаже повечко плът.
22.07.2019, 12:00 часа
2030 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha