Валери Божинов се договори с "Ботев" /Враца/

Валери Божинов се договори с "Ботев" /Враца/ Нападателят Валери Божинов отново ще облече екипа на „Ботев“ /Враца/. 33-годишният голаджия е постигнал съгласие с кмета на града и президент на клуба Калин Каменов, съобщи „Тема спорт“.
Божигол игра при врачани и през миналия сезон, като направи някои много силни мачове, които му донесоха трансфер в „Левски“ през зимата. След края на сезона обаче Валери се оказа ненужен на “Герена” и бе освободен от клуба. В момента футболистът се възстановява от контузия. Очаква се той да изгледа днешния двубой срещу „Витоша“ /Бистрица/.
„Валери Божинов е с отбора в момента. Очакваме го да се оправи от контузията си. След това ще се присъедини официално. Още не сме подписали договор, но сме се разбрали. имаме уговорка с него първо да се възстанови физически. Принципно имаме съгласието му, така че няма драми. Кога точно ще е готов за игра, още не можем да кажем. Лечението срок няма”, заяви Каменов. 
„Търсим още играчи. Знаем, че групата ни е малка. До края на трансферния прозорец ще вземем още футболисти. Селекцията не е приключила. Очакваме и Доминик Янков от „Лудогорец“, но в крайна сметка решението трябва да го вземе техния треньор Стойчо Стоев дали ще разчита на него. На драго сърце го очаквам при нас”, каза още кметът.
22.07.2019, 12:52 часа
1618 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha