Автобус с деца катастрофира край Търговище

Автобус с деца катастрофира край Търговище Три деца и една жена са откарани в болница след катастрофа между автобус и товарен автомобил в село Пробуда. Това съобщиха от ОДМВР - Търговище. Сигналът за катастрофата е подаден около 13.11 часа на тел. 112. В оперативната дежурна част на ОДМВР - Търговище е получено съобщение за пътнотранспортно произшествие на път I-4 София - Варна в с. Пробуда.
Веднага към мястото на инцидента са изпратени екипи на сектор „Пътна полиция“ и на РУ - Търговище, както и линейки на Центъра за спешна медицинска помощ към МБАЛ - Търговище. По първоначални данни автобус, превозващ деца, се е блъснал с предна дясна част в намиращ се в същата лента за движение аварирал товарен автомобил с полуремарке.
По предварителна информация в инцидента няма тежко пострадали хора. За преглед в МБАЛ - Търговище са откарани три деца и една жена. Временно движението на МПС в участъка е преустановено, като на пътуващите в посока София МПС се предлага обходен маршрут с. Буховци – с. Мировец – гр. Лозница – гр. Търговище, а на пътуващите в посока Варна – през същите места в обратен ред.
В момента се извършва оглед на местопроизшествието.

 
22.07.2019, 15:41 часа
936 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha