Бойко Борисов реши: Реже главата на кмета на Видин, търси кой да бутне Златко Живков и подкрепя Калин Каменов във Враца

Бойко Борисов реши: Реже главата на кмета на Видин, търси кой да бутне Златко Живков и подкрепя Калин Каменов във Враца Лидерът на ГЕРБ и премиер Бойко Борисов вече е взел решение кои кметове на областни градове си отиват и кои ще подкрепи за следващ мандат, научи агенция BulNews.
Сред тези, чиито глави падат, е видинският Огнян Ценков, който се оказа тотален провал и върна крайдунавския град десетилетия назад. Новият кандидат за кмет ще трябва да се бори не само със своите опоненти, а и с негативното общественото мнение за управляващите.
За Монтана ситуацията е по-различна. Там Златко Живков управлява 5-ти мандат и ще се кандидатира за следващ, което отново го превръща във фаворит в битката през октомври. Борисов е мобилизирал цялата партийна организация да открие читав човек, когото да издигнат срещу Живков. В обществото беше лансирана версията, че дългогодишният кмет ще се откаже от битката, за да стане посланик в Австрия, но на този етап това не се потвърждава.
Най-лесното решение на премиера е било за Враца. Калин Каменов започна колебливо мандата си, но успя да се развие и да превърне града в индустриален център. В обществото упорито се коментираше, че Каменов е възможно да има проблеми с новата си номинация заради близките си отношения с Цветан Цветанов, но последните новини от централата в София са насърчаващи. Така той остава единственият кмет на ГЕРБ в Северозапада, който получава подкрепата на Бойко Борисов за нов мандат и фаворит в битката за Враца.
23.07.2019, 09:35 часа
20713 2
Коментари

лили

23.07.2019, 13:21 часа
Нека Калинчо ако е доблестен признае колко Благоевградски строителни фирми дава работа във Враца, колко са на Ц.Ц. и колко са от Враца като изключим най-скъпоценната коята и лапетата назовават по копоните.

ddddddddd

23.07.2019, 10:35 часа
TOVA AKO E VIARNO KOMUNISTITE MRYSNI SHTE UMRAD OT QD ANGEL SIMEONOV I TOI MOMCHIL HOMOSEKSUALISTA SYSHTO
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha