Драма в ДПС Враца! Борко Банчев оплоди своя подчинена, тя не иска да махне детето /снимки/

Драма в ДПС Враца! Борко Банчев оплоди своя подчинена, тя не иска да махне детето /снимки/ Невиждан скандал избухна в офиса на Движението за права и свободи /ДПС/ във Враца, научи агенция BulNews.
Областният лидер на партията и общински съветник Борислав Банчев – Сержанта, е забременил своя подчинена. По неофициална информация става въпрос за 38-годишната Марина Мишева, която работи за него като технически сътрудник. Пред приятелки тя признала, че баща на детето е Борко Сержанта.
Драмата е невиждана, тъй като Марина няма деца и не иска да абортира. Служителката на ДПС вече е в 4-ти месец и лекарите твърдят, че е късно бременността да бъде прекъсната. На този етап не е ясно как е реагирал на новината съпруга на Марина - Явор Иванов, с когото все още нямат заедно наследници. Зли езици твърдят, че когато научил за случилото се с палавата му съпруга, той изхвърлил багажа й през прозореца на апартамента им, но това звучи твърде пресилено.
За необичайно топлите отношения между 61-годишния Борко Сержанта и значително по-младата Марина писахме точно преди 1 година. Тогава нашата медия единствена осветли схема за отчитане на разходи между част от общинските съветници и „Брюман Консулт“ ЕООД. До един момент фирмата е била собственост на Банчев, който след това е прехвърлил на своята подчинена. Тези движения няма как да станат, без участниците в тях да си имат доверие и да са близки.
Скандалът избухва в твърде неподходящо време за репутацията на областния лидер. Борко Банчев упорито си изграждаше образ на почтен и смел политик, а сега се оказва, че неговият кураж е стигал дотам да бръкне в гащите на своята служителка. Като общински съветник той не пропускаше сесия, на която да не брули задкулисните схеми на общинските чиновници, а в същото време си е тананикал рефрена „Дърт козел млада върба лющеше“. Очевидно ДПС ще трябва да преосмисли ролята на своя областен лидер в предстоящите общински избори, ако партията иска да има добър резултат.
Ситуацията е изключително неприятна и за семейството на Сержанта. На този етап съпругата му Красимира, с която са формално разведени, не знае за новото отроче на мъжа си. Не знаят и двете му дъщери, които вече са големи и този скандал може да ги прекърши. Досега баща им винаги е твърдял пред тях, че е чист на сълза, а гадни хора му завиждат и създават интриги около името му, но при наличието на бременна любовница тези аргументи се изпаряват.
В офиса на ДПС вече никой не мисли за партиен живот, а текат залагания дали Банчев ще отгледа бебето на Марина като свое и как ще продължи семейния живот на майката. Това, че никой не се вълнува от изборите, не е толкова фатално - то и досега май никой не е мислил за тях, а за по прозаичните неща от живота…
23.07.2019, 13:46 часа
35720 39
Коментари

скука

27.07.2019, 18:55 часа
Той Банчев понеже е големия умник. За правенето на деца и борчове много акъл не се иска. Няма какво да се разбира. Всичко се знае за всеки.

ВЪПРОС

27.07.2019, 09:06 часа
Банчев е видимо притиснен от ситуациата а Маринка понеже е тъпа се хвали на ляво на дясно че е хванала от Борислав Те първа ще се рзбират много неща за неговата личнос

OMV customer care

26.07.2019, 12:25 часа
Заповядайте при нас! Вече освен колата, можем да ви заредим и фурнята!

Big Brother

25.07.2019, 20:42 часа
Говори Биг Брадър, Красимира и троловете имате 5 месеца да напуснете на сержанта имотите.

как може?

25.07.2019, 18:08 часа
как така не знаете коя е Ани бе тва е врачанската Миа Халифа само дето Миа не дава отзад

OMV team

25.07.2019, 14:39 часа
А само какви дудуци върти анито

Мариян

25.07.2019, 10:27 часа
Ох на Ани дупенцето!

Имама

25.07.2019, 10:09 часа
Казах ти, да я ибе6 само у гъзо тая, ама не ме слушаш! Друга толко гладна за сперма нема!

8202229127

24.07.2019, 19:08 часа
Борко горките ти дъщери и те нямат пръсти, като мийто момченце.

Пустиняк

24.07.2019, 17:27 часа
И аз съм й хвърлил око на Ани, но ще видим
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha