Златко Живков влиза в битката за Монтана за шести път

Златко Живков влиза в битката за Монтана за шести път Златко Живков официално обяви кандидатурата си за следващ мандат като кмет на Монтана. Събитието се състоя от 18 часа вчера пред заведението в подножието на парк „Калето“.
Живков влиза в надпреварата за кметския стол за шести пореден път. Той е начело на града на Огоста вече 20 години. Избран е за първи път през далечната 1999 година.
Вчера той обяви основните причини да поиска отново подкрепата на съгражданите си. Живков се позова на социологически проучвания, според които 62% от жителите на Монтана оценяват оптимистично развитието на града 
„Тази заслуга не е само моя, а на хората, които през всичките тези години и всичките ми мандати работеха с мен за доброто на града“, категоричен е Златко Живков. 
Пред събралите се граждани и официални гости в парк „Калето“ кметът отчете основните си постижения като управник. Той подчерта усилията за подобряването на околната среда, като изтъкна изпълнените екологични проекти през последните години. Живков припомни на съгражданите си за множеството улици, които са ремонтирани в града от началото на управлението му, за подобряването на градската среда чрез обновените паркове и улично осветление, новите църкви и други. 
Златко Живков обеща, че ако отново получи доверието на монтанчани ще продължи да работи за развитието на града и през следващите 4 години.
 
02.08.2019, 15:08 часа
2308 1
Коментари

!!!

02.08.2019, 15:17 часа
Айде и тоя мандат и там ще избута за пенсия.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha