Слаб „Ботев“/Враца/ загуби с 0:1 дори и от уморения ЦСКА /снимки/

Слаб „Ботев“/Враца/ загуби с 0:1 дори и от уморения ЦСКА /снимки/ Слабото представяне на врачанския “Ботев“ продължи и днес в София, където загуби с 0:1 от уморения ЦСКА.
Цял мач гостите упорито опитваха да атакуват през дясната зона на домакините, но това не им донесе никакъв успех. Прави впечатление, че играчите на „Ботев“ демонстрираха липсата на елементарна футболна култура и закономерно регистрираха поредна загуба в елита, този път от слабо играещия ЦСКА.
Лошо владеене на топката, неточни подавания, хаотични изритвания на топката и непредизвикани грешки белязаха поведението на врачани на терена. В повечето моменти от двубоя футболистите на „Ботев“ играеха така, че все едно не се познават и се виждат за първи път. За 90 минути те не отправиха нито един удар в очертанията на вратата на червените. Отборът е в катастрофална форма и по всичко личи, че тази година ще се бори да не изпадне от първия футболен ешалон.
Иначе първата опасна ситуация бе пред вратата на домакините. В 8-ата минута центриране отдясно намери непокрития Даниел Генов, който прониза Бусато. Попадението обаче правилно бе отменено заради засада на нападателя.
В 14-та минута обаче съдията сбърка, спирайки опасна атака на врачани с несъществуваща засада. Тогава Генов изскочи отляво на скорост и страничният рефер вдигна флага, но Занев бе покрил противниковия състезател. В 29-та минута и „червените“ създадоха напрежение пред противниковата врата. Кери центрира от фаул, Костов не се намеси добре и изби към Евандро. Бразилецът опита да вкара с глава, но ударът му нямаше сила и стражът на "Ботев" без проблем улови.
В продължението на първата част Даниел Генов бе изведен от Георги Вълчев сам срещу Бусато, но стреля в аут.
След почивката червените заиграха малко по-активно. Двете резерви Соу и Тиаго комбинираха помежду си, а атаката завърши с шут на португалеца в аут.
В 54-ата минута Евандро бе изведен сам срещу вратаря, но стреля в аут. В тази ситуация дори да беше вкарал, голът нямаше да бъде зачетен, тъй като страничният рефер вдигна флага за засада, но такава нямаше. В 62-ата минута домакините стигнаха до първото си голово положение. Евандро стреля фронтално с глава от пет метра след центриране на Тиаго от корнер, но Костов изби.
Десет минути по-късно ЦСКА откри резултата. Поредица от грешки на играчи от „Ботев“ пред наказателното им поле позволи на червените да отнемат топката. Последва пас към Занев отляво, който центрира  и бразилецът Евандро вкара с глава за 1:0.
Последва шут на Али Соу, който Костов улови. В 82-ата минута пък Занев центрира опасно отляво, но сантиметри не достигнаха на Соу да засече подаването на своя съотборник.
В 85-ата минута врачани останаха с човек по-малко след втори жълт и съответно червен картон на Филип Ждрелич. Футболистът на „Ботев“ бе изгонен за фаул срещу Тиаго. Три минути след това положение Валентин Антов можеше да вкара втори гол за червените след центриране на Кери отдясно, но изстрелът му с глава излезе в аут.
За ЦСКА започнаха: Бусато, Албентоса, Томаш, Занев, Турицов, Бикел, Антов, Кери, Фабрини, Евандро, Уот.
За „Ботев“ /Вр/ стартираха: Костов, Васев, Попов, Домовчийски, Керчев,  Вълчев, Гаджев, Генов, Вушурович, Ждерич, Златински.
04.08.2019, 20:48 часа
3491 7
Коментари

Безумие

06.08.2019, 18:01 часа
Марселиньо ще бъде освободен от Лудогорец , може бързо да се задействате за привличането му поне ще има гоялма файда от него, не се бавете, че ще го лапне някой друг, стига сте с тия неграмотници и дъртаци къде ги докарвате

Сашо БАнгелоф

05.08.2019, 15:22 часа
Не бойте се и очаквайте трансферни изненади, е няма да са Роналдо и Меси, но пък за сметка на това ще са свободни агенти Бракувани коне или Пенсионери, и не се притеснявайте има още от къде да прибираме такива, те ще са следвашите трнасферн изненади

09876

05.08.2019, 11:16 часа
Имали ръководство Ботев, да обясни какви са тия бъркотии, всички се изпокриха пеликани, пингвини и шмекери.

треньор от село

05.08.2019, 11:03 часа
Можели да бъде капитан на Ботев Домо, който може само едно удряне с лакти при всяка висока топка, този играч няма лидерски качества, това не е борба за топка, а глупотевина.

Леле Мале

05.08.2019, 09:53 часа
Сашо, какво дремахте цяло лято като пуйки, а не привелкохте долу-горе някакви свестни играчи?Дори в Б групата има по-качествени играчи, от тия последните който си одобрил и взел, това ли са изненадите който трябваше да очакваме, некъдарници и пенсий?

Ботев Враца

05.08.2019, 09:06 часа
Сашо Ангелофф, помисли си, че първия който трябва да освободиш е този Ждеркович, а и Вошурич също, защото и той не показва нищо като игра, до сега никакви позитииви не донесъл за Ботев, а само Негативи от фатални гршки

Ботев Враца

05.08.2019, 09:01 часа
Като и анализатора в студиото на Диема каза, След детски грешки първо на Вошурович, а след него на Ждерич, ЦСКА вкара гол и Ботев се лиши от спечелването на точка, а след това с Олигофренск@ постъпка Ждерко остави отбора с човек по-малко
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha