МВР съобщи официално от къде са убийците на Тодор от Згориград

МВР съобщи официално от къде са убийците на Тодор от Згориград МВР съобщи официално от къде са двамата мъже, които бяха задържани за бруталното убийство на 65-годишния Тодор от врачанското село Згориград и така сложи край на спекулациите по тази тема. 
Както първо BulNews съобщи, на 3 юли мъжът бе открит от свои роднини в дома си размазан от бой в локва кръв и с множество наранявания по главата и тялото. При аутопсията съдебните медици преброили 14 удара в главата с твърд предмет, който по-късно се оказа щанга. 
По неофициална информация от дома на Кулин липсват около 200 000 лева, които са от продажбата на животни. Счупено е и стъклото на паркираната в двора кола на Тодор, откъдето липсват още около 1 200 лв. от жабката. От полиция и прокуратура обаче не потвърдиха официално тези твърдения.
При претърсването на имота криминалистите намерили в сейф 4-цифрена сума в долари, до които убийците така и не достигнали. Това ги насочило да търсят други мотиви, освен кражба. 
В хода на разследването, криминалисти от ОДМВР Враца и колегите им от ГД “Национална полиция“ са провели специализирана операция на територията на цялата страна, при което са задържани извършителите. Б.Р. /45г./ и Г.П. /35./. 45-годишният е от Кубрат. Той е открит и задържан на територията на община Бойчиновци. Г.П. е от Русе и е задържан в Трявна. 
Врачанският окръжен съд е наложил  постоянна мярка „Задържане под стража“ на обвиняемия Г.П., а Б.Р. е приведен  в затвора във Враца, за изтърпяване на влязла  в сила ефективна присъда. 
Работата по случая продължава.
06.08.2019, 10:01 часа
7487 1
Коментари

Предателство

06.08.2019, 20:08 часа
И как в Кубрат са разбрали, че от продажбата на добитък има 200 000 суха пара у бай Тодар от Згориград?
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha