Жега в Монтана! Дядка излезе да тренира полугол на открит фитнес /снимки/

Жега в Монтана! Дядка излезе да тренира полугол на открит фитнес /снимки/ Полугол дядка втрещи монтанчани вчера, научи BulNews.bg. Възрастен човек, излязъл да тренира по оскъдно облекло на открит фитнес в местен парк, и възмути жителите на града. 
Крайно възмутен от гледката мъж сподели снимки от сутрешната физзарядка на стареца в социалните мрежи. На скандалните кадри ясно се вижда как побелял дядка тренира на фитнес площадка, обут единствено с прилепнал черен бански. По време на дневната си доза упражнения, възрастният мъж се изопнал и в няколко пози от йогата, които оставили останалите хора в парка потресени. 
Постът в социалните мрежи предизвика десетки коментари. Някои от потребителите са на мнение, че в поведението на възрастния мъж няма нищо притеснително, а други призоваваха отговорните институции да го вкарат в лудницата.
Според по-голямата част от коментарите под снимките такова облекло на обществено място е недопустимо, тъй като на въпросната площадка играят много малки деца. Хората не пропускат да коментират и факта, че на заден план се вижда тренираща на уредите жена, която е облечена по дълъг панталон и блуза с къс ръкав, въпреки високите сутрешни температури. 
Макар и с респект към спорта, някои от гражданите на Монтана написаха възмутени: „Всяко нещо трябва да си има граница! Жалко за нас и за децата ни, какво да им обясним при вида на такава гледка!“. 
09.08.2019, 08:45 часа
4655 2
Коментари

Не съм възмотен

09.08.2019, 16:54 часа
а плажа не е ли обществено място, а басейните? Е там какво казвате на децта си а? Отворете си очите за големите неща който стават в БГ, как ви избиват животните, как ви крадът с милиарди, а не за дрболите и да се правите на моралисти

тренировки

09.08.2019, 11:47 часа
Айде, айде, какво да си кажете на децата? Дупета все едно не са виждали! А вас като ви гледат да жулите ракия по гащи вечер и да викате срещу телевизора какво им обяснявате? Аман от моралисти!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha