Да се знае! Нещата, които жените правят, когато изневеряват

Да се знае! Нещата, които жените правят, когато изневеряват Всяка връзка се гради на доверие. Когато то бива разклатено, нещата започват да не вървят. Обикновено изневярата е причина за раздялата и краха на отношенията. След като изяснихме кои са основните фактори, каращи хората да изневеряват, нека да разгледаме как се държат мъжете и жените след измяна. Представителите на двата пола имат особено поведение, което лесно може да бъде познато. Общоприето е, че мъжете изневеряват много повече от жените. Но дамите са много по-прикрити след стореното. Ето няколко признака, по които да познаете, че жената изневерява:

1. Тя се заяжда много
Някои мъже може да смятат, че жените се заяждат с тях по принцип. Но когато кавгите ви идват в повече и приятелката ви е прекалено раздразнителна всеки ден, това е индикация за проблем. Намирайки нещо по-добро при другия, тя ще ви насочва вниманието към това какво иска да промените, за да остане с вас. Вината от стореното също я прави нервна и е причина тя да се заяжда повече от необходимото.

2. Често използва „ние сме просто приятели“
Ако ѝ направите забележка, че комуникира твърде много с даден колега, например, може би ще чуете този израз. Но тя едва ли е съвсем безразлична към другия мъж. Когато тя ви отговаря, обърнете внимание на изражението на лицето ѝ и жестовете, които използва. Ако не ви гледа в очите и се чуди къде да сложи ръцете си заради напрежението, то най-вероятно крие изневярата.

3. Постоянен интерес към вашия график
Жените не обичат да разпитват в големи детайли какво правите през деня в офиса, кога излизате за обяд или по кой маршрут се прибирате. В случай, че тя стане прекалено любопитна и иска да научи повече детайли от графика ви, сигурно желае да избегне сблъсъка ви с другия мъж. Жената, излизаща с чужд, не иска да бъде забелязана от вас или някой близък, който може да ви каже.

4. Често е замислена
Повечето жени са чудесни слушатели, но ако бързо изгубят интерес към разговора, най-вероятно нещо по-важно ги вълнува. Ако половинката ви е замислена и не чува какво ѝ говорите, не е изключено да размишлява как да продължи „любовния триъгълник“. Понякога угризенията взимат превес и жените решават да спрат с играта и признаят всичко за измяната.

5. Избягва важни разговори
Освен заради разсеяност, жената може да избегне важен разговор умишлено и с това да отлага неизбежното. Ако я попитате къде е била или я помолите да ви обясни защо е закъсняла толкова, тя ще ви измисли куп абсурдни причини, само за да прикрие изневярата.

6. Тя крие телефона си
Мъжете, които имат по-чести контакти с чужди жени, бързат да изтрият историята на обажданията и чатовете, но техните половинки не остават по-назад. Те винаги мислят за това как да не познаете, че си пишат с някого в месинджъра. Могат да запишат обекта на техния флирт с женско име или някакъв никнейм, телефонът им рядко е на мелодия и рядко пазят съобщения.
13.08.2019, 10:00 часа
1534 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha