Валери Божинов напъден от Биляна заради секс с врачанска камериерка

Валери Божинов напъден от Биляна заради секс с врачанска камериерка Малко повече от месец след като сърцераздирателно се раздели с Валери Божинов чрез открито писмо в социалните мрежи, Биляна Дол най-после разкри повода за разрива си с футболиста. Залязващият ритнитопковец е бил изловен от половинката си Биляна Дол в момент на интимни упражнения с друга жена, при това не с някоя старлетка, а с камериерка от Враца, пише сайтът Lupa.bg.
Любителят на котета изял няколко звучни шамара, като 43-годишната сръбкиня Биляна го издрала и с нокти по лицето, та Валерко носи и съвсем физически белезите от драмата.
Издънката станала в началото на юли, когато Божинката започна да тренира за здраве с "Ботев"/Враца/, нежелан от който и да било сносен отбор у нас или в чужбина. Пастрокът му Сашо Ангелов, който е треньор на местния тим, намалил натоварванията на футболистите си и вместо два пъти, те цяла седмица тренирали по веднъж на ден. Нашият Валерко се възползвал от намалението и решил да не споменава на Биляна за промяната в програмата си. Така имал възможност да се прибира в апартамента си в местен хотел и да прекарва времето си с 19-годишна мацка от близко село, на която отдавна бил хвърлил око.
„Страстната седмица“ на Божинов обаче завършила преждевременно с издънка, споделиха авери на футболиста. Бившата г-жа Дол се прибрала ненадейно във Враца и Валери буквално бил спипан „на калъп“ със знойната девойка, след което последвал нечуван скандал. Нещастното момиче изхвърчало по голо дупе с униформа в ръка, а нашият започнал да яде шамари, съпроводени със сочни сръбски псувни.
Няколко дни по-късно Биляна обяви, че не може повече да се бори с болезнения нагон на Валери и го напуска.
13.08.2019, 21:01 часа
9277 1
Коментари

Танчето дъ дуарф

20.08.2019, 11:10 часа
само БОТЕВ ВРАЦА и ТЕСНИ мезенца
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha