Извънредно! Загадъчна смърт потресе врачанско село /снимки/

Извънредно! Загадъчна смърт потресе врачанско село /снимки/ Загадъчна смърт на мъж потресе врачанското село Бели извор, научи ексклузивно BulNews.bg. При неясни към момента обстоятелства е починал 67-годишният Тодор. 
Тялото на мъжа е намерено тази сутрин в дома му в селото. Открила го е негова помощничка, назначена по социална програма. 
В момента районът около къщата е отцепен. Екипи на полицията, криминалисти и медици от спешния център са на мястото, има и прокурор. 
Все още не е ясно как точно е умрял човекът. Според свидетели обаче е задържан 44-годишният му син Григор. В момента той се намира вътре в къщата с белезници. 
Местните коментират, че синът е с психични отклонения. Не е изключено между двамата да е възникнал конфликт. Вчера екип на полицията е идвал на сигнал в къщата, но не е констатирал нищо нередно. 
Сестрата на Тодор Гюра Йончева сподели пред репортер на агенцията, че брат й е преживял няколко инфаркта и инсулта. Едната му ръка била напълно парализирана и едва говорел. Синът му Григор също бил претърпял няколко инфаркта, като последният бил преди дни и едва прескочил трапа. По думите на жената, племенникът й не бил психически добре, но не бил агресивен. 
14.08.2019, 10:40 часа
9731 1
Коментари

irend vasiieva 2010

14.08.2019, 11:00 часа
ами дамата личен асистент защо не е съобщила че има проблеми или тя не разговаря с него
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha