Докторка издаде книга, за да помогне на Дани от Враца

Докторка издаде книга, за да помогне на Дани от Враца "Горчиви гроздови зърна" е дебютната книга на д-р Мария Георгиева. Тя е романизирана автобиография на детските й години. В книгата са разказани детайли от живота на авторката в Северозападна България. Засегнати са отношенията й с роднините й, приятелите, съседите и познатите. Всичко това Мария Георгиева разказва през романтичния и невинен поглед на детето. 
Мария Георгиева е родена в Белоградчик през 1972 г.. Средното си образование завършва в родния град. Още като ученичка пише стихове, разкази и есета. Висшето си образование завършва в Медицинския университет – Плевен и работи като лекар от 1996г. 
Авторката подчертава, че издава книгата си с благотворителна цел. Сумите от продажбите тя ще дари на Даниел Маринов от Враца. След нелеп инцидент момчето остава с тежко увреждане на гръбнака. За да оздравее, той се нуждае от трансплантация на стволови клетки. Това скъпо лечение не е по силите на майка му, която се грижи за него. По-големи дарения могат да се направят чрез банков превод на сметка:
Титуляр: Даниел Маринов
IBAN: BG19FINV91501316841132
БАНКА: Първа инвестиционна Банка
BIC: FINVBGSF
Представянето на книгата "Горчиви гроздови зърна" се организира от библиотеката към НЧ  "Развитие 1893г." в Белоградчик от 17.30 часа в четвъртък 15 август.
14.08.2019, 11:40 часа
1273 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha