МВР: Сватбарят стрелял в центъра на Враца с пистолет играчка

МВР: Сватбарят стрелял в центъра на Враца с пистолет играчка Сватбарят, който вдигна под тревога врачани в идеалния център на града, като стреля с пищов, се размина с наказанието. Оказало се, че той гърмял с "детски кабзен пистолет", съобщиха от пресцентъра на областната дирекция на МВР. 
Както първо BulNews.bg съобщи, сцената се разиграла по време на сватбено тържество в събота на площад „Св. Софроний Врачански“ /бившия „Благоев“/. Купонджиите блокирали трафика на най-натовареното кръстовище в града, като излезли от лъскавите си возила и спретнали невиждано шоу с музика и танци. Адреналинът на един от сватбарите обаче се вдигнал повече от допустимото и той извадил от колата си пистолет и започнал да стреля във въздуха.
Сватбарите се похвалиха с изявата си във фейсбук и след като видеото беше публикувано в медията ни, от полицията се самосезираха и започнаха проверка по случая. 
 

„Клипът е заснет на 10 август. До вчера не сме получавали сигнал за стрелбата. След като видеото стана популярно в интернет пространството, е разпоредена проверка. Беше установена самоличността на лицата от клипа. Разпитани са 4 души – 26-годишният мъж, който стреля, и компанията около него. Става дума за бутафорен пистолет. Това е „оръжие”, което се продава свободно. Неговият ефект е да се създаде шум, подобен от пиратка. За него не е нужен нито разрешителен, нито уведомителен режим пред МВР. Няма наказание за притежание на подобно оръжие”, каза говорителят на ОД на МВР във Враца Красимир Василев.
15.08.2019, 09:37 часа
8221 6
Коментари

Ебах таа държава

15.08.2019, 20:04 часа
Значи,утре си купувам Пустинен Орел .50AE и почвам да си пуцам на воля.Щом звука наподобява пиратка,значи не е нужно разрешително и мога да си стрелям на Благоев на кръговото.И на видеото личи че е бойно оръжие.Несретници от МВР!!!

Росен Колев

15.08.2019, 17:47 часа
Па прикриеме преписката.

Гешев

15.08.2019, 16:04 часа
Кой е сложил чадър над този?!Вероятно в ареста "лицето" да е кихнало някоя и хилядарка за да се потули случая,но,нещо забравиха за мен.Офертата ми е 50 хилки или 15 години,нека да избере.

Tanq

15.08.2019, 15:09 часа
С теСни кабзи ли е бил пистолета ?

bako

15.08.2019, 11:28 часа
Ебати кабзения пистолет с откат, ша а доста добър...

герберски другар

15.08.2019, 10:44 часа
Егати държавата ,егати чудото ,стрелял с кабзен пистолет ... немам думи ! Закривайте МВР-то ,закривайте и държавата ,ората ша са вардат от набези и други с камбзени пистолетчета .
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha