Мъжко помагало: Седем причини да забиваш омъжени жени

Мъжко помагало: Седем причини да забиваш омъжени жени Сега ще си кажеш, че ние сме едни гадни чужди-съпругоебци, но просто се опитваме да ти дадем базови указания, ако си решил да работиш в тая посока! Това си е доста изследвана територия, ама може и да си първи между връстниците ти (зависи на колко си, де).

Без обвързване
„No hidden catch, no strings attached”, както пеят Depeche Mode. Идеално, мацката няма да ти търси отговорност, да изисква време, грижи, излишни разговори, а и няма да очаква да й предложиш брак!

Опит
Нещата, които може тя на 18, са различни от тези, които владее на 33 в леглото, сещаш се. А ако в гимназията и университета е била куротрошачка, определено ще има с какво да те зарадва. Естествено, не говорим за няк’ви абсурдни креватни гимнастики, ама не можеш да отречеш, че опитът понякога е решителен за доброто клатене!

Зрялост
Да, да, знаем, че и ти като нас си падаш по лолитки, ама многократно сме публикували изследвания, според които жената изпитва най-голямо удоволствие и се раздава на МАХ около и малко след 30-ата си годинка. Точно тогава въпросната омъжена шматка ще иска да покаже на някой друг освен на отегчения си съпруг какво умее и трябва задължително да се възползваш от тази й увереност! Ще те разкърти!

Тръпка
Е, няма какво да те убеждаваме – ако не ти се е случвало на живо, поне филмите и сериалите са ти показали бруталността на това да мандахерцаш чуждата г-жа, когато има някаква опасност да ви хванат. Адреналин, ала-бала! И е хубаво да си подготвен да се измъкваш през прозореца, че никога не се знае!

Предизвикателство
Щом някой толкова много й се е изкефил, че я е поискал за своя съпруга (изключваме случая с бременност и т.н.), значи тя наистина е добра. Не е задължително, де, ама никой няма да си вземе за постоянно жена, която да е зле в леглото. Тук вече се появяваш ти – не на бял кон, де – и трябва да успееш да я забиеш, да я накараш да кръшне на мъжа си, а това винаги се отразява зверски добре на самия секс после. Номерът е да бъдеш крайно сигурен в себе си, но не нагъл!

Избор
Много са, братле, много! Имаш наистина сериозен избор от вървежни мацки, които са станали нечии съпруги, но още им се играе в свободната зона. Знаеш, не е задължително тя да му кръшка, ама като цяло имаш доста стабилен шанс, ако си изиграеш правилно картите!

Хвалба
Изобщо не се прави – знаем, че не си такъв, ама няма да пропуснеш да се похвалиш, че си боднал супервървежната кака! Наздраве по случая!
19.08.2019, 11:00 часа
1478 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha