Заловиха след стрелба издирвания за убийството на 7-годишната Криси в Сотиря

Заловиха след стрелба издирвания за убийството на 7-годишната Криси в Сотиря Хванаха предполагаемия убиец на 7-годишното момиче от Сотиря край Сливен след преследване с полицията, съобщи Нова тв. При преследването Мартин Трифонов е бил прострелян в краката. Няма опасност за живота му, съобщават източници от МВР пред БНР.
По следите му от вчера бяха полицаи, военни, служители на горското стопанство, след като той беше единственият заподозрян за изнасилването и пребиването до смърт на детето.
Главният секретар на МВР Ивайло Иванов съобщи, че Мартин Трифонов е криминално проявен и е имал предишни прояви и към деца. Той е саможив, няма приятели, не работи, не е завършил училище, семейството му се намира в тежко материално състояние, каза още Иванов.
Сигналът за открито момиченце с множество травми и наранявания, което въпреки усилията на медиците по-късно почина в болница, е подаден вчера около 14 ч..
По първоначална информация Трифонов е пиел алкохол пред магазина в селото, детето е отишло да си купи сладолед. Вероятно младежът е проследил жертвата си. Според полицията Трифонов е извършител на множество кражби във вилната зона в района.
По думите на Димчо Георгиев, кмет на Сотиря Мартин е "затворен и некомуникиращ с хората човек".



 
16.08.2019, 15:08 часа
2298 1
Коментари

Бай Мангал

16.08.2019, 16:57 часа
Какво друго да очкваш от един мангал?
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha