Извършени са четири кражби във Врачанско

Извършени са четири кражби във Врачанско Четири кражби във Врачанско са били извършени, съобщиха от полицията.
На 16 август в 9.29 часа в районно управление Враца е получено съобщение от жител на Монтана, който е заявил, че за времето от 12 часа на 15 август до 9.20 часа на 16 август неизвестен е извършил кражба на СД, акумулатор и куфар с инструменти от лек автомобил "Фолксваген Голф" паркиран на неохраняем паркинг във Враца.
По случая в районно управление Враца е образувано досъдено производство.
На същата дата в 8.25 часа в районно управление Враца е получено съобщение от жител на село Ракево, който е заявил, че за времето от 1 август до 8 часа на 16 август след взломяване на входна врата на къщата му неизвестен е извършил кражба на телевизор, пералня и други електрически уреди.
По случая е образувано досъдебно производство.
На 16 август в районно управление Враца е депозирана жалба от врачанка, която заявява, че на същата дата във Враца е извършена кражба на мобилен телефон.
От проведеното разследване се установява, че извършител е 25-годишен врачанин с инициали М. К.
Телефона е намерен и иззет.
На същия ден в 10.20 часа в районно управление Бяла Слатина е получено съобщение от жител на Бяла Слатина, че неизвестен извършител е откраднал мобилен телефон.
От проведеното разследване се установи, че извършител на кражбата е непълнолетно момче от Бяла Слатина. Вещите обект на кражбата са намерени и иззети.
Извършителят е задържан за срок до 24 часа.
Започнато е бързо производство по случая.
17.08.2019, 10:30 часа
1494 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha