От последните минути! Жестока катастрофа блокира Е-79 между Мездра и Ботевград, има загинал и ранени /снимки/

От последните минути! Жестока катастрофа блокира Е-79 между Мездра и Ботевград, има загинал и ранени /снимки/ Жестока катастрофа със загинал човек е станала преди минути на международния път Е-79 между Мездра и Ботевград, научи първо информационна агенция BulNews. 
Зверският сблъсък е станал преди около половин час в село Новачене. Зърновоз, който се е движeл в посока Ботевград, се опитал да избегне удар с друг камион, с който се разминал точно на големия завой в селото. Шофьорът рязко завил вдясно, но заради наклона на завоя тежката машина се върнала обратно и навлязла в насрещното движение. Последвал удар в пикап "Форд".
При сблъсъка сериозно е пострадал шофьорът на пикапа, който е с опасност за живота. Загинал на място е мъж, който се возел на задната седалка в същия автомобил. До него седял друг човек, който също е ранен.
В момента на мястото на инцидента има две линейки и полиция. Движението е блокирано и са започнали да се образуват големи колони от чакащи.  
20.08.2019, 11:10 часа
17968 11
Коментари

КАТ

20.08.2019, 21:24 часа
Не разбрах само, какво са виновни пътните полицаи? КАТ е контролен орган, а не шофьор на автомобилите на гражданите. Що снимат на Моравица, а не са на Новачане. Пак стигаме до извода, че законите са хубаво нещо, ама да ги спазват другите.

Касичка за събиране на парици от народа

20.08.2019, 16:14 часа
Нали се сещате, че чужденците като ги снимат не получават електронни фишове и никой не ги търси да плащат. Румънците и турците за това карат като ненормални. Виж бай Иван, като го снимат на орбита си плаща като поп, нищо че са две платна и има видимо

Аман

20.08.2019, 13:52 часа
Шофьорите трябва да се притесняват не от КАТ, а от последствията за причинена катастрофа. Спомнете си турчина, който неотдавна уби студентка край Видин и рани други хора. Анадолецът бе пуснат без присъда, но не КАТ го пусна, пусна го СЪД!

Тъп народ

20.08.2019, 13:39 часа
Причиняващите катастрофи нямат ум, че да имат "едно наум". Впечатлен съм от правописа ти,"гражданино", но за тълкувателните ти способности... Пази се от тези с "едно наум", катаджИИ:)те няма да те спасят. Няма как, дори на слънце да са застанали.

xxx

20.08.2019, 13:36 часа
Никой няма да посмее, така ли се пускат 500 000 хиляди човека електорат на улицата....

ххх

20.08.2019, 13:35 часа
До кога ще се търпи тази организирана престъпна група наречена MВР? Каквото и да направят, все по-зле става. Трябва да я разпуснат и на ново да се наемат хора с тест за грамотност и физическа издръжливост.

гражданин

20.08.2019, 13:19 часа
Ти сам го каза,, тъп народ'' Катаджии в множествено число е без ,,й''. Когато ги има по пътищата , дори и на различни места ,шофьорите имат едно наум и по-мако нарушават правилата. Затова са пътни полицаи да са по пътищата, не на сянката .

Тъп народ

20.08.2019, 13:08 часа
Къде точно да застанат катаджийте, че да са от полза?! КАТ не са пророци, че да знаят на кое място поредния малоумник ще катастрофира. Днес на едно място, утре- на друго. Мислете преди да хвърляте упреци, че на главите ви падат подобни недомислия!

очевидец

20.08.2019, 12:36 часа
Кога ще се окоси тревата и изсекат порасналите вече дървета на пътя м/у Враца и Мездра?Или чакат да стане катастрофа и тогава проверки,като всичко в тази държава.Фирмите на Тома Томов и фамилия прибират пари, но работа видно е НЕ.Докога?

закриите КАТ

20.08.2019, 11:57 часа
Господа фотографите от КАТ ще признаят ли, че само събират пари за хазната, а са абдигирали от превантивните си функции? От храстите на изхода на моравица, трудно ще предпазят данъкоплатците в населените места от джигити.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha