Огнена атака! Запалиха входната врата на къща в Монтана /обновена/

Огнена атака! Запалиха входната врата на къща в Монтана /обновена/ Огън е обхванал входната врата на къща в Монтана часове след полунощ в понеделник. Стопаните сами загасили пожара, но извикали полиция, съобщиха от Областната дирекция на МВР.
Най-вероятно инцидентът е заради съседски конфликт, смятат запознати. В понеделник около 2,10 часа в ромския квартал „Огоста” в областния град пламнала входната врата в дома на 50-годишния Симеон Н.
Собственикът и семейството му усетили дима и успели да загасят пожара. Но съобщили за огненото нападение в полицията. На мястото пристигнала дежурна оперативна група, която огледала обгорялата врата и се заела с изясняване на инцидента.
По случая е образувано досъдебно производство. Според първоначални данни най-вероятно вратата е била запалена заради избухнала кавга между съседи. През деня в къща в квартала имало погребение, а в близка бушувала веселба. Въпреки исканията на опечалените комшиите им да спрат музиката, купонът продължил, а в полицията пристигнали няколко сигнала от жители на квартала за силната музика.
Един от тях подал и Симеон Н., който дори се скарал на гуляйджиите. Най-вероятно вратата му е била запалена за отмъщение.

*Снимката е илюстративна
20.08.2019, 11:51 часа
2305 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha