Див екшън! Пътник налетя на бой и обра таксиджия в Монтана

Див екшън! Пътник налетя на бой и обра таксиджия в Монтана Лют скандал между пътник и таксиджия в Монтана ескалира в истински екшън, съобщиха от областната дирекция на МВР в областния град.
Снощи, между 20 и 20.30 часа трима жители на видинското село Горни Лом - двама мъже на 43 г. и 25 г. и жена на 19 г., пътували през Монтана в посока към село Горни Лом в лек автомобил "Дачия Сандеро", управляван от 50-годишен жител на видинското село Средогрив.
43-годишният пътник имал уговорка с 50-годишния шофьор да ги превози от Горни Лом до Владимирово и обратно - срещу заплащане. На връщане, на ул. "Климент Охридски" в Монтана възникнал конфликт между водача и 43-годишния пътник, след което страстите се разгорещили и пътникът налетял на бой. Агресивният мъж нанесъл удари в областта на лицето и тялото на водача, скъсал ризата му и я взел заедно с намиращото се в джоба й портмоне със сумата от 65 лв.
Полицейските служители установили тримата пътници от Видин в района на автогарата в Монтана. Отнетите вещи са върнати на водача на лекия автомобил. 43-годишният пътник от село Горни Лом, криминално проявен, е задържан в районното полицейско управление в Монтана за срок до 24 часа.
По случая е образувано досъдебно производство.

*снимката е илюстративна
21.08.2019, 13:05 часа
3934 1
Коментари

Скункс

21.08.2019, 14:59 часа
На бас че са мнгали
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha