Потрес! Мъж се изходи по голяма нужда пред паметник в Монтана /снимки/

Потрес! Мъж се изходи по голяма нужда пред паметник в Монтана /снимки/ Деградацията в България и в частност Северозапада минава всякакви граници. Пример за това са снимки, направени в Монтана, показващи как мъж се облекчава по голяма нужда пред паметника на загиналите във войните за национално обединение, който се намира на метри от градската градина. 
Снимките са качени снощи в социалните мрежи от възмутен монтанчанин. Авторът на скандалните кадри пояснява, че въпросният индивид се казва Ангел, от село Вирове е и от години има проблеми с алкохола.
Мигновено под снимките започват да валят коментари от други потресени жители на града. Някои от хората призовават безсрамникът да бъде линчуван, а други са на мнение, че той спешно трябва да се лекува.
Монтанчани разказват, че най-редовно виждали Ангел да уринира посред бял ден пред възрастни и деца в града. Най-редовните му места за облекчаване били пейките до театъра, до паметника на Радичков. Веднага след това тръгвал на обиколка из центъра да проси цигари.
 
22.08.2019, 10:05 часа
5979 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha