Убиха сръбски мафиот в Стокхолм пред очите на неговите жена и дете

Убиха сръбски мафиот в Стокхолм пред очите на неговите жена и дете Сръбският мафиот Саша Тодорович, с прякор Търта, е бил застрелян показно в Стокхолм.
Трима мъже са причакали родения преди 55 години в Белград мъж в пред магазин в шведската столица към 20 часа българско време и открили огън по жертвата си пред очите на съпругата и детето на Тодорович. Мъжът е загинал на място.
Полицията в главния град на северноевропейската монархия е обявила за задържането на трима души заради показния разстрел. Арестуваните са се оказали сънародници на тяхната жертва. Те са признали за убийството, но не посочили какъв е мотивът за престъплението. На този етап е известно, че тримата са на възраст между 20 и 30 години и са били членове на базирана в западната ни съседка организирана престъпна групировка.
Тодорович е излежал няколко присъди и в родината си, и в Швеция. Той е бил лишаван от свобода за продажба на наркотици, кражби на автомобили, въоръжени обири, рекет и други нарушения на закона, написа сръбското издание Курир.
22.08.2019, 12:00 часа
861 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha