Огнен ад! Баба едва не изгоря, докато се опитва да потуши пожар в Монтанско

Огнен ад! Баба едва не изгоря, докато се опитва да потуши пожар в Монтанско Възрастна жена от Монтанско едва не е изгоряла, докато се е опитвала да загаси разразил се пожар, научи първо информационна агенция BulNews. 
Инцидентът е станал към 12 часа днес в село Долно Белотинци. Пламнали сухи треви в близост до къща и блок със слънчоглед, собственост на 81-годишна жителка. Бабата сама запалила стърнището, за да го разчисти, но пламъците излезли извън контрол. Тя започнала да прави опити да гаси пожара, но докато се борела със стихията паднала в безпомощно състояние, най-вероятно задушена от дима. Получила е сериозни изгаряния по цялото тяло. 
Хора от селото видели огнените езици и се притекли на помощ. Тогава видели пострадалата жена и веднага сигнализирали на спешния телефон 112. В близост до тревната растителност, засегната от огъня, е бил паркиран зърнокомбайн, собственост на друг жител. Той го преместил точно преди да бъде обхванат от огъня.
На мястото на инцидента пристигнала линейка и екип на пожарната, който около 13 часа потушил огъня. Спешните медици пък оказали първа помощ на пострадалата старица и веднага я откарали в монтанската болница. Там раните й били обработени и е преместена в операционна зала. 
22.08.2019, 14:25 часа
3202 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha