Лекари едва не убили 3-годишно момиченце заради пъпка от комар

Лекари едва не убили 3-годишно момиченце заради пъпка от комар Майка обвинява Спешния център в Червен бряг, че са обезобразили 3-годишната ѝ дъщеричка.
,,Имаше пъпка на ръчичката заради ухапване от комар, но тя я беше разранила, защото постоянно я чоплеше, при което я заведох в болницата, където ѝ направиха превръзка, биха ѝ някаква течност и я пуснаха'', обясни в ефира на Нова телевизия майката на момиченцето Анелия Бухалова.
,,На следващия ден отидохме пак в болницата за смяна на превръзката, но медицинската сестра, която бе на смяна, ме изгледа лошо, сякаш изобщо не ѝ се занимаваше с това. После ми заяви, че нямали стерилни марли. Предложих ѝ да отида да купя, но тя отказа. След това с кислородна вода почисти раничката и добави йодосепт и започна едно крещене, един плач. Едва я удържахме. На следващия ден вдигна температура и веднага я заведох в ''Пирогов''. Там я приеха с висока степен на изгаряне и направиха всички видове изследвания. Дори ми обясниха, че ако се бях забавила, момичето ми можеше да почине от отравяне на кръвта'', разказа за преживения кошмар жената.
Тя е категорична, че ще си търси правата в съда, а в Спешния център в Червен бряг проверка по случая не е направена, тъй като не е била подадена писмена жалба.
,,Радвам се, че момичето ми ще се оправи и че няма да има нужда от пластична операция'', завърши Анелия Бухалова.
26.08.2019, 10:59 часа
1876 1
Коментари

гост

28.08.2019, 01:27 часа
В показаната в репортажа по Нова епикриза от Пирогов се вижда ,че става въпрос за лечение на инфектирана рана а не за рана от изгаряне както твърди майката !!Защо лъже тази жена ?
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha