Хиляди фенове от страната и чужбина се стекоха във Видин да чуят Лепа Брена

Хиляди фенове от страната и чужбина се стекоха във Видин да чуят Лепа Брена Хиляди фенове на Лепа Брена от цяла България и от Сърбия и Румъния се стекоха на видинския панаир, за да видят и чуят на живо фолк иконата. 
Преди концерта кметът Огнян Ценков посрещна популярната певица в общината. Лепа Брена сподели, че има много хубави впечатления от българската публика по време на своето първо турне у нас през 1990 година (когато пее и във Видин) и че нейните почитатели във всички държави, където е имала участия, са я посрещали възторжено. „За музиката няма граници, тя носи огромна енергия и радва хората” – каза тя. 
Певицата е родена в град Тузла, Босна и Херцеговина, а истинското й име е Фахрета Яхич. Началото на музикалната й кариера е през 1980 година, след като се премества в Белград. През годините Лепа Брена се превръща в най-голямата фолк звезда на бивша Югославия и е изключително популярна на Балканите. Издава албумите „Voli me, voli“, „Okrećeš mi leđa“, „Hajde da se volimo“, „Četiri godine“, „Boli me uvo za sve“, „Jedan dan života“ (дует с Мирослав Илич), Ja nemam drugi dom“, „Slatki greh“, „Kazna božja“, „Luda za tobom“ и др. Почитателите на Лепа Брена знаят, че прави кариера и в киното, което също й носи популярност.
29.08.2019, 15:13 часа
1941 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha