"Монтана" с важна победа с 1:0 като гост на "Локомотив"/София/

"Монтана" с важна победа с 1:0 като гост на "Локомотив"/София/ "Монтана" победи с 1:0 при гостуването си на "Локомотив" /София/, с което развали празника на "железничарите" за 90-годишнината на клуба. Попадението падна в 90-та мин. Негов автор стана резервата Сергей Георгиев, който подписа в монтанчани в петък. Нападателят получи пас от дълбочина и успя да преодолее вратаря на домакините Ивайло Василев.
Двубоят в "Надежда" не предложи качествен футбол, като изобилстваха нервни ситуации и имаше твърде малко голови положения. По средата на второто полувреме фен на "Локомотив" опита да слезе на пистата, в посока резервната скамейка на гостите, но двама стюарди успяха да го хванат навреме.
Така "Монтана" измести "червено-черните" в класирането и вече отборът на Владимир Иванов е трети. В следващия кръг момчетата на Фугата приемат "Спартак" /Плевен/.
За "Монтана" стартираха: Васил Симеонов, Валери Христов, Иван Михов, Преслав Петров, Костадин Гаджалов, Борислав Балджийски, Николай Цветков, Димитър Илиев, Николай Минков, Тони Тасев, Атанас Илиев.
31.08.2019, 21:52 часа
1046 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha