Ченгета спряха нощен купон във Вършец, домакинът ги нападна с бутилка от бира

Ченгета спряха нощен купон във Вършец, домакинът ги нападна с бутилка от бира Мъж от Вършец е бил арестуван заради нападение над полицай, съобщиха от областната дирекция на МВР в Монтана. Инцидентът е станал в петък, малко преди полунощ.
Дежурните получили сигнал за силна музика, която се носи от частен дом и веднага отишли на адреса, където заварили пируваща компания. Почерпените купонджии били надули музиката и никой от живеещите наоколо не можел да почива. При появата на ченгетата те спрели касетофона. Униформените написали предупреждение и го дали на домакина на подпише. Тогава почерпеният стопанин се нахвърлил срещу тях.
"Ако пак дойдете, ще ви заколя", казал мъжът, грабнал празна стъклена бутилка от бира и налетял на единия от полицаите. Униформеният успял да избегне удара, а колегите му щракнали белезници на ръцете на апаша и го прибрали в ареста.
01.09.2019, 14:15 часа
4153 2
Коментари

Ей така се оправят нещата

01.09.2019, 16:11 часа
За да не се повтарят такива "грозни сцени" се прилага: Показен бой на място докато само скимти и издава нечленоразделни звуци. В местното РПУ му се оказва първа помощ с 1-2 кофи студена вода и пак бой от цялата смяна, после 15 г. Белене.

!!!

01.09.2019, 14:23 часа
Арестуван бил, що не арестуват у Кошарник там всички си плащат на градоначалника и веселбата си продължава до ранни зори.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha