Километрични опашки на летище "София", машините за автоматична проверка не работят

Километрични опашки на летище "София", машините за автоматична проверка не работят Километрични опашки изнервиха пътниците на летище "София". Причина за това бяха машините за автоматична проверка, които не работят. В понеделник пред гишетата на Терминал 2 се образували дълги колони пътуващи от различни полети, оплакват се граждани в социалните мрежи.
"Навсякъде из Европа, където съм бил, работят винаги и машините за автоматична проверка, само в България те са просто паметник. Въпросът е докога?", питат пътуващите.
Други споделят, че проблемът е бил налице още преди седмица. Освен това работели само 3 гишета, които да проверяват и да пускат пътниците, което изнервило още повече обстановката. 
"Няма нищо по-българско от лист А4, върху който е изпечатано "НЕ РАБОТИ", гласи един от коментарите под публикацията във Facebook групата "Забелязано в София".
Според някои концесията на летище "София" трябва да се случи възможно най-бързо, след което да бъдат взети адекватни мерки и да бъде пусната обществена поръчка към подходяща фирма, която да поддържа машините.
Трети пък се оплакаха, че на софийското летище винаги цари хаос и няма табели, освен това служителите са изключително груби.
Други не се съгласиха с тези твърдения и обясниха, че опашки се образуват на всяко едно летище, като дадоха пример с Франция и Италия.
03.09.2019, 13:21 часа
966 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha