Спецсъдът остави Ценко Чоков с мярка "Домашен арест"

Спецсъдът остави Ценко Чоков с мярка "Домашен арест" Бившият кмет на врачанското село Галиче Ценко Чоков е оставен под домашен арест, съобщи адвокатът му Иво Найденов.
Бабаитът дойде вчера с патерици в съда заради дискова херния, която го измъчва. Това се случи само ден, след като в медиите бяха публикувани снимки как Ценко вилнее на чалга купон за рождения си ден и мята яки гюбеци напук на болежките.
Съдиите явно са прочели информацията в пресата и не се разчувстваха от патериците на бившия кмет, нито от тъжния му поглед в съдебната зала. В крайна сметка магистратите решиха, че няма никакво основание да се изменя мярката му за неотклонение. 
Припомняме, че cпoрeд зaключeниeтo нa cъдeбнитe eкcпeрти пoдcъдимият здравеняк cтрaдa oт диcкoвa хeрния, кoятo e caмo eднo oт мнoгoбрoйнитe му зaбoлявaния, зaрaди кoитo бe пуcнaт oт килиятa и прaтeн пoд дoмaшeн aрecт. 
Ценко Чоков е подсъдим за отвличане, побой, палеж на автомобил, лихварство и ръководене на престъпна група. През май Спецсъдът го осъди на 4 години и половина затвор, като го призна за виновен по първите три обвинения. На 4 г. беше осъден пък синът му Мартин, който е подсъдим заедно с него. Още тогава заседанието се проведе в затвора заради здравословното състояние на бащата.
05.09.2019, 21:27 часа
2371 1
Коментари

Цене Уестия

05.09.2019, 21:51 часа
Ей аркадаш не се бой аз бих те изчукал оти си дрът я не подбирам споко я и бабичка би ебал , и теб
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha