Изненадващо! Вижте кой е новият депутат от Врачанско

Изненадващо! Вижте кой е новият депутат от Врачанско Цветан Ралчовски е новият народен представител от Врачанско, научи BulNews.
С писмо от 5 септември в Централната избирателна комисия е получено решение на Народното събрание от 4 септември, с което са прекратени пълномощията на Иван Киров Генов като народен представител от Шести изборен район – Врачански, издигнат от листата на коалиция „БСП за БЪЛГАРИЯ“ в 44-то Народно събрание.
Централната избирателна комисия следва да обяви за народен представител следващия в листата, предвид предсрочното прекратяване пълномощията на Генов. След извършена проверка на списък А и списък Б по многомандатни изборни райони е установено, че следващият кандидат в листата на коалиция „БСП за БЪЛГАРИЯ“ е Цветан Минков Ралчовски.
Предвид това ЦИК обявява Цветан Ралчовски за народен представител в 44-то Народно събрание от листата на коалиция „БСП за БЪЛГАРИЯ“ от Шести изборен район – Врачански. Предстои решението да се обнародва в „Държавен вестник“.
Влизането на Ралчовски в парламента е донякъде изненадващо, тъй като се очакваше овакантеното място да бъде заето от Анастас Попдимитров.
 
06.09.2019, 12:05 часа
5235 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha