ПП ГЕРБ - Враца се регистрира за участие в местните избори

ПП ГЕРБ - Враца се регистрира за участие в местните избори На 10 септември, точно в 10 часа ПП ГЕРБ се регистрира за участие в местните избори на 27 октомври в Общинска избирателна комисия – Враца. Документите бяха подадени от общинския ръководител на ГЕРБ - Враца Малина Николова. Тя бе придружена от общинския съветник Владимир Христов и представителя на общинското ръководство Гроздан Темнишки. 
 „Спазваме традицията, утвърдена от централното ръководство на ГЕРБ и сме първата партия, която се регистрира за участие в местните избори. Вярвам, че ще бъдем първи и след вота на 27 октомври “, каза общинският ръководител на ГЕРБ – Враца Малина Николова.
ПП ГЕРБ – Враца ще регистрира пълна листа с 37 кандидати за общински съветници, кандидат за кмет на община Враца и 15 кандидати за кметове на населените места – Баница, Бели извор, Върбица, Голямо Пещене, Девене, Згориград, Косталево, Лиляче, Мраморен, Нефела, Паволче, Тишевица, Три Кладенци, Челопек и Чирен. 
10.09.2019, 14:49 часа
1686 1
Коментари

путио маринкин

10.09.2019, 20:49 часа
ей удавници стегайте куфара и на гарата за благоевград! нема служба пътници сте провал 4 години стигат времето е наше приятели! нищо наяве парашутисти!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha