Лъжливото овчарче! Ценко Чоков иска да се лекува в Турция, съдът не го пуска

Лъжливото овчарче! Ценко Чоков иска да се лекува в Турция, съдът не го пуска Да се лекува в Турция като Митьо Очите настоява Ценко Чоков. Бившият кмет на врачанското село Галиче поиска от Апелативния спецсъд да му бъде разрешено да пътува в чужбина, за да се отърве от десетките болежки, които го измъчват.
За място на лечението си Чоков е избрал модерна частна клиника в Истанбул, разкриват негови съселяни. ВИП клиент на същата болница преди време бе и Димитър Желязков. 
За солидни доказателства, че Ценко Чоков ще отиде в Турция именно за да се лекува, настояват и магистратите от Апелативния специализиран наказателен съд. С този мотив молбата му да замине за чужбина засега бе отхвърлена. Скандалният кмет на Галиче все още има шанс да получи разрешение да пътува. Той трябва да докаже с документи, че се е свързал със специалисти в южната ни съседка, и те да поемат ангажимент в писмен вид, че ще го лекуват. След това той отново може да поиска от съда разрешение да замине за чужбина, научи "България Днес".
За болежките на скандалния селски управник се заговори, откакто той стана клиент на Темида. Ценко Чоков е обвинен, че е ръководител на организирана престъпна група, занимаваща се с отвличане, побой, палеж на кола и лихварство. На първа инстанция той получи 4,5 години затвор. Оправдан бе за лихварство и ръководене на престъпна банда. Делото към момента е в ръцете на апелативните спецмагистрати.
Общо 14 заболявания се отключили на Чоков, откакто бе задържан за първи път в килията, съобщи самият той по време на едно от десетките заседания, проведени досега, за определяне на мярката му за неотклонение.
Сред болестите на скандалния кмет на Галиче е диабетът, който е на вълни и периодично лекари отчитат много висока стойност на кръвната му захар. Това можело да доведе до припадъци. Подаграта също мори Чоков. Той се оплаква от силни болки в палеца на крака. Нужна му е и специална диета с по-малко белтъчини, както и хранителен режим с ограничаване на захарните изделия. Според експертите затворът не може да отговори на нуждите на подсъдимия, затова той излезе от килията и към момента се намира в управляваното преди време от него село Галиче.
На Чоков е открита и бъбречнокаменна болест, както и артериална хипертония, която с подаграта и диабета може да доведе до сърдечни увреждания и дори инфаркт. Освен това от известно време в изпражненията на Чоков се появили и следи от кръв, което е показателно и за полипи на дебелото черво, оплака се скандалният ексуправник.
11.09.2019, 13:32 часа
5833 5
Коментари

mome

13.09.2019, 14:12 часа
дано умеш некролог мръсен

божи гол

11.09.2019, 18:18 часа
Бочето премиера не може да се справи 15 години с един галишки циганин .....

Стоян Колев

11.09.2019, 17:13 часа
Ценко ела във Варна и ще те лекувам с мекия, гнидо лихварска. ще те иба, като жена

!!!

11.09.2019, 14:17 часа
Нема ли кои да го гръмне и да се отърве от 14 болести.

Цветан

11.09.2019, 13:48 часа
каква е тая скапана герберска държава, дето ги търпи още тези престъпници?!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha