Тези грешни представи на жената провалят 90% от връзките й

Тези грешни представи на жената провалят 90% от връзките й Дами, когато става дума за любов, това което може наистина да ви съсипе са очакванията. Съвсем възможно е и да не го осъзнавате, но понякога собствените ви нереалистични представи за това какво трябва да представлява връзката ви, могат да провалят и най-перфектните отношения. Нека видим кои са най-честите заблуди, които пречат на повечето дами да бъдат щастливи в любовта и от които е желателно да се отървете.

Той трябва винаги да е във форма
И по възможност да изглежда като Брад Пит. Винаги. Той просто трябва да е изряден и всеки път да е облечен по ваш вкус и да е с перфектно оформена брада. Истината е обаче, че и вие самите невинаги сте в топформа, нали? Не очаквайте и той постоянно да е в блестящо състояние. Освен това, външният вид не е най-важното, когато сте решили да споделите живота си с някого.

Трябва да правите секс редовно
Да, важно е да имате редовен полов живот, но и той невинаги ще бъде блестящ. Не очаквайте че постоянно ще се носите на вълната на бурен сексуален маратон. Напълно е възможно либидото ви понякога да е спаднало, да сте изморени или натоварени. Връзката не се крепи изцяло върху секса.

Той е длъжен да планира изцяло всяка ваша среща
В началото е съвсем обичайно любимият ви да организира вълнуващи срещи, но когато връзката ви напредне, дните и вечерите ви да стават малко по-обикновени. Все пак, отношенията ви узряват и не е нужно всяка вечер да ги поддържате с кино, дискотека или някакво друго забавно преживяване. Не си мислете, че половинката ви не ви обича и не се вълнува от вас, само защото от няколко седмици си стоите вкъщи. Защо вие не организирате нещо? Нека не пада цялата отговорност само върху единия, вие също можете да внесете малко разнообразие.

Той трябва да плаща за всичко
Вероятно си мислите, че ако той е джентълмен, значи ще плаща за абсолютно всичко и вие никога повече няма да извадите портмонето си пред него. Е, в заблуда сте. Един мъж трябва да поема по-голямата финансова тежест в романтичните отношения, но далеч не е длъжен да плаща всяка сметка. Няма нищо лошо и нищо нередно понякога да си разделите разходите по вечерята или по някоя екскурзия. Напротив, това още повече ще ви сплоти.

Цялото му свободно време трябва да е посветено на вас
Така. Мъжете и жените се различават по следното: дамите са готови да зарежат приятелките си, ако се появят неочаквани планове с някой господин, а мъжете биха отменили по-скоро среща с някоя жена, ако приятелите му предложат да гледат заедно мач. Разберете го и не го приемайте лично. Освен това е много важно да цените пространството си, както и да се съобразявате с неговото. Не сте длъжни да прекарвате всяка свободна минута заедно, понякога може да ви се прииска да излезете с приятели и в това няма нищо притеснително.

Трябва да се извинява пръв
Винаги може да се получи някакво глупаво недоразумение между вас и любимия ви. Да, той може да ви е засегнал по някакъв начин или пък вие него, но е много по-добре да си подадете взаимно ръка и да поговорите за проблема. Не е унизително да се извините, ако сте сбъркали. Комуникацията е много важна и никой не ви е длъжен с нищо.

Появата ви ще заличи всичките му приятелства с жени
Очакването той да прекъсне приятелството си с жените, с които е общувал до този момент, е неуместно. Нормално е идеята той да поддържа контакт с представители от противоположния пол да не ви харесва, но се опитайте да го приемете. Бъдете уверени в себе си, приятелките му не са заплаха за вас. Ако беше така, той щеше да има връзка с някоя от тях, не с вас. Не го ограничавайте, това няма да свърши добре.

Той трябва винаги да е на ваша страна
В случай, че правите грешка и тя ще ви навреди, е много по-добре да чуете истината, отколкото любимият ви да ви лъже и да ви заблуждава, че постъпвате правилно. Това е истинската обич - да си помагате взаимно. Длъжен е да знае какво се случва в главата ви Никой не знае какво се върти в главата ви, колкото и добре да ви познава. Общувайте, това е единственият начин да постигнете разбирателство и да получите това, което искате. Никой не може да предполага какво желаете.

Той трябва да запълва всяка празнина в живота ви
Половинката ви не трябва да бъде единствения ви извор на щастие. Той не е единственият смисъл на живота ви и не смятайте, че този човек трябва да запълва всяка празнина. Имате си собствен живот, не позволявайте любимият ви да размества приоритетите ви. Не забравяйте приятелите си, не забравяйте и целите си.
18.09.2019, 10:00 часа
967 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha