Playboy съблече пищната Кайли Дженър /снимки/

Playboy съблече пищната Кайли Дженър /снимки/ Кайли Дженър направи поредния дръзък завой в кариерата си. 22-годишният изумителен модел позира в червено бельо за корицата на списание Playboy, като във фотосесията участваше и партньорът й Травис Скот, с когото има дъщеря Сторми.
Рапърът също интервюира звездата от риалити формата "Keeping Up With The Kardashians", като я пита за сексуалния им живот. 
Телевизионната звезда, която е луда баскетболна фенка, но не обича да излиза с играчи и рапърът бяха заснети от дългогодишния приятел на Кайли Саша Самсанова.
В интервюто си тя говори за сексуалността, майчинството и семейството.
„Много хора твърдят, че да имате бебе може да навреди на сексуалния ви живот, но имам чувството, че това е обратно при нас.",споделя Скот.
 „Да, чувствам, че определено сме доказали, че слухът е грешен .", добавя Кайли. 
Той не спря дотук, тъй като следващият му въпрос беше дали той я кара да се чувства секси.
Родената в Калабаса също говори за това, което кара връзката й със Скот да работи: „Мислим същите неща и имаме същите цели и страсти в живота. Освен факта, че имаме добра химия, заедно се забавляваме много. Ти си моят най-добър приятел.", продължава Дженър. -„С всички възходи и падения, които има всяка връзка, ние се развиваме заедно чрез тях и продължаваме да бъдем по-силни.“
18.09.2019, 12:00 часа
3965 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha