"Бдин" с трудна победа с 1:0 над "Ювентус"/Малчика/ /снимки/

"Бдин" с трудна победа с 1:0 над "Ювентус"/Малчика/ /снимки/ "Бдин" записа втора победа в първенството на Северозападна трета лига след победа с минималното 1:0 над "Ювентус"/Малчика/. Победното попадение отбеляза Кристиян Йошев в 81-та минута. След една добра комбинация той се озова сам срещу вратарят на гостите и хладнокръвно вкара.
Мачът започна с натиск на гостите и те на два пъти нацелиха гредите на вратата на стража на "Бдин", Красимир Иванов. Греда от пряк свободен удар удари и Петър Димитров за "Бдин". Първото полувреме премина в надлъгване, но и "Бдин" имаха шанс за гол. Петър Димитров нацели гредата на гостите от пряк свободен удар от 30 метра.
Втората част започна с доминация на видинчани. Младите играчи на Бдинци се разиграха и последваха пропуски пред вратата на гостите. Постепенно домакините си върнаха владението на топката и от тук тръгна градивното в играта им. Пропуски направиха Петър Димитров, Анатоли Тодоров и Стоян Георгиев. Португалското попълнени на "Бдин" Аполо също пропусна сам срещу вратаря.
Голът падна след хубава атака в 81-та минута, когато Кристиян Йошов бе изведен сам срещу вратаря на гостите и хладнокръвно отбеляза за крайното 1:0. До края на мача гредата спаси гостите след удар на Петър Димитров след пряк свободен удар.
Малко преди края на мача с контузия напусна терена капитана Стойчо Стойков. 
16.09.2019, 09:38 часа
1406 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha