Див екшън! Врачани се млатиха в центъра на града, един е в болница

Див екшън! Врачани се млатиха в центъра на града, един е в болница Врачани се млатиха в центъра на града, един е в болница, предадоха от полицията.
Случката е от снощи. Малко преди 20 часа в районното управление бил получен сигнал за скандал, който прераснал в бой. Разправията била между група хора, които се карали пред магазин в центъра на града под Околчица. След съобщението на мястото бил изпратен патрул. С пристигането си, служителите на реда установили, че скандалът е възникнал между лицата И.И. на 49 години и 54-годишния В.Д., жители на Враца. В разпрата участвали и други две лица, познати за полицията, но избягали в неизвестна посока. 
Вследствие на побоя И.И. е получил контузни рани в областта на главата. Той е обслужен в центъра за спешна помощ във Враца и е настанен под наблюдение в хирургичното отделение  на многопрофилната болница със съмнение за комоцио. 
След извършените издирвателни мероприятия са заловени и другите две лица. Те са М.К. на 19 години и 19-годишният Р.Б., също от Враца. Младежите са задържани в полицията.
По случая е заведена преписка.

 
16.09.2019, 11:41 часа
5444 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha