РДНСК-Враца си търси старши експерт

РДНСК-Враца си търси старши експерт Регионалната дирекция за национален строителен контрол във Враца обяви конкурс за старши експерт, научи BulNews.bg. 
Бъдещият служител осъществява дейност по упражняване на държавния контрол по устройство на територията, строителството и експлоатацията на строежите в обхвата на териториалната компетентност на РДНСК. В задачите му влиза да извършва проверки на строежи, служебни проверки, да съставя констативни актове за установяване на незаконно строителство. Той трябва да проучва, обработва и подготвя проекти на отговори, становища, разпореждания, предписания, административни актове по възложените му за работа жалби, сигнали, молби, запитвания и искания за провеждане на административни производства и процедури, като отговаря за спазване на определените срокове при изпълнение на възложените задачи. Старши експертът в РДНСК следи и контролира спазване на определените сроковете и точността на изпълнение от общинските /районните/ администрации и от лицата, участници в строителството, на дадените разпореждания, предписания, и указания от органите на ДНСК.
Изискваната минимална степен на завършено образование е бакалавър в професионално направление архитектура, строителство, геодезия. Необходимо е кандидатите да имат и поне една година професионален опит. 
Минималният размер на основната заплата за длъжността е 600 лева, като той се определя в зависимост от професионалния опит на спечелилия кандидат. 
Конкурсът ще се проведе на два етапа - практически изпит и интервю. Крайният срок за подаване на документи за кандидатстване е 24 септември. 
 
18.09.2019, 08:23 часа
873 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha