Момчил Младенов зае лидерската позиция при регистрацията в ОИК-Враца

Момчил Младенов зае лидерската позиция при регистрацията в ОИК-Враца Момчил Младенов, заедно с част от кандидатите за общински съветници от „БСП за България“, първи внесоха необходимите документи за участие в местните избори на 27 октомври. 
„Моята мечта е Враца да бъде град, в който работим, учим и с любов създаваме семейство. Град, който е удобен за живеене, безопасен за своите жители и най-вече – град, в който се диша свободно.  Град, опазващ историческото си наследство и чуващ гласа на гражданите си. Враца може да бъде притегателен център за бизнес инвестиции както на местно, така и на национално и международно ниво. Всичко това е напълно възможно! Единственото нещо, което ни е необходимо, е желание за развитие и готовност за преодоляване на изпитанията, с които ще се сблъскаме заедно по този нелек път. Стига да го поискат, врачани могат да постигнат всичко, в това нямам никакво съмнение!“, каза Момчил Младенов.
Разработена е и подробна програма за бъдещото развитие на града, с която ще запознава обществото всекидневно както чрез социалните мрежи, така и лице в лице с всеки един жител на общината. Основните акценти в нея са: приоритетно насочване на средства към кварталите за изграждане и ремонт на инженерната и социалната инфраструктура; превръщането на Враца в един желан град с чист въздух и зелени пространства; поставянето на семейството в центъра на общинската политика и осигуряването на безплатни детски градини, детски кухни и ясли за всички деца в общината. 
 „Винаги съм готов за градивна критика и най-вече за идеите на активните граждани, които милеят за своето родно място! Време е Враца да бъде отново на врачани!“, добави още той.
 
18.09.2019, 15:29 часа
3544 2
Коментари

Нема шанс, баце !

18.09.2019, 20:05 часа
Сбирщайн по интереси.

врачанин

18.09.2019, 16:48 часа
Защо К.Каменов го няма като топ новина какво е направил през мандата официално с отпечатаната книжка с общински пари и какво друго е правил за което ако има доблест поне да се изчерви.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha