Регионалната дирекция по горите в Берковица си търси главен юрисконсулт

Регионалната дирекция по горите в Берковица си търси главен юрисконсулт Регионалната дирекция по горите в Берковица обяви свободно работно място за главен юрисконсулт, научи агенция BulNews. Позицията е за дирекцията по административно-правна и финансово-ресурсна дейност. 
Главният юрисконсулт осигурява процесуалното представителство на дирекцията пред съда и други юрисдикции. Осигурява пълно правно обслужване на дейността на РДГ – Берковица с цел спазване на законността и правовия ред, на договорната дисциплина и трудовото законодателство. Той организира, обезпечава и контролира дейността по законосъобразното прилагане на Закона за административните нарушения и наказания, като подпомага директора и зам.-директора на дирекцията.
Изискваната минимална степен на завършено образование за заемане на позицията е магистър, с минимален професионален опит от 3 години и IV младши ранг.
Кандидатите трябва да притежават юридическа правоспособност и да познават отлично Закона за съдебната власт. Минималният размер на основната заплата за длъжността е 610 лева.
Конкурсът ще бъде проведен на два етапа – решаване на тест и интервю. Крайният срок за подаване на документи е 26 септември.

 
19.09.2019, 08:25 часа
1018 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha