Полицията потвърди новината на BulNews за катастрофата с камион на БКС във Враца

Полицията потвърди новината на BulNews за катастрофата с камион на БКС във Враца Полицията потвърди новината на агенция BulNews за катастрофата с камион на БКС във Враца. Както медията ни първа съобщи, машината на комуналното дружество се преобърна вчера сутринта. 
Инцидентът стана около 8.20 часа. Боклукчийският камион „МАН“ се движел по булевард "2-ри юни" и завивал в посока автогарата. След като влязъл в отбивката обаче шофьорът загубил контрол над управлението и преобърнал возилото на една страна, оставайки затиснат вътре. След това машината се запалила. 
На местопроизшествието незабавно пристигнали полиция, линейка и два екипа на пожарната. Наложило се спасителите да счупят предното стъкло на камиона, за да извадят шофьора от кабината. Лекари му оказали първа помощ на място, след което го откарали в болница. Пострадалият Г.М. на 67 години е със счупена ключица и охлузни рани по главата. Настанен е за лечение в хирургичното отделение на МБАЛ „Христо Ботев“, но опасност за живота му няма 
Служителят на БКС, който е с 43 години стаж като шофьор, е тестван за употреба на алкохол, като пробата му е отрицателна. Според полицията причината за произшествието е движение с несъобразена скорост. Съставен му е акт по Закона за движение по пътищата.  
 
20.09.2019, 09:25 часа
3509 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha