Калин Каменов e кмет на годината за привлечени инвеститори

Калин Каменов e кмет на годината за привлечени инвеститори Калин Каменов е отличен като кмет на годината, в категория „Инвестиции и работни места“, в годишните награди на kmeta.bg.
„Благодарение на общите ни усилия с министъра на икономиката Емил Караниколов, изпълнителния директор на Българска агенция за инвестиции Стамен Янев и подкрепата от страна на правителството, Враца отново е на инвестиционната карта на България. В момента в града се изграждат два високотехнологични завода, които ще разкрият нови над 2000 работни места, а производството ще е в сферата на автомобилната индустрия. Вярвам, че съвсем скоро, Враца отново ще бъде икономически център не само в Северозападния регион, но и на национално ниво. Високото отличие ни задължава да продължим да инвестираме в инфраструктурата и образованието в града. За мен основен приоритет ще продължава да бъде – привличането на нови инвеститори, предоставящи адекватни условия на труд и заплащане, както и производство, което не замърсява околната среда“, каза кметът Каменов в рамките на церемонията.
На събитието присъстваха още министърът на регионалното развитие и благоустройството Петя Аврамова, министърът на туризма Николина Ангелкова, изпълнителният директор на БАИ  Стамен Янев, народни представители, предприемачи, членове на работодателски организации, както и кметове на общини от страната.
В тазгодишния конкурс на онлайн платформата на българските общини, гражданите имаха възможността да гласуват в 9 категории, като се оценяваше работата на кметовете през целия мандат.
20.09.2019, 09:43 часа
1267 1
Коментари

VL

20.09.2019, 09:47 часа
БРАВО КМЕТЕ
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha