„Инекс Трейд“ вдигна уникална сграда във Враца, превърна строителството в изкуство /снимки/

„Инекс Трейд“ вдигна уникална сграда във Враца, превърна строителството в изкуство /снимки/ Врачанската строителна фирма „Инекс Трейд“ отново се прояви като новатор и вдигна сграда, за която дълго ще се говори, видя репортер на агенция BulNews.
От два дни фасадата на новострояща се кооперация ул. “Христо Ботев” 1 във Враца има изградена цветна стена, която превръща строителството в изкуство. Високите близо 9 метра пана са изпъстрени с над 4200 насаждения, които създават неповторима атмосфера за жителите на града.
Подобна цветна стена с живи цветя се прави за първи път в Северозападна България и сред последните иновации в строителството в световен план. Когато бъде окончателно завършена, сградата има всички данни да се превърне в една от атракциите в областния град.
„Нашата цел е да се предизвикваме и надграждаме във всеки наш обект, като се интересуваме и следваме световните тенденции за дизайн, иновативни материали и качествено изпълнение“, заяви собственикът на компанията Илиан Цветков.
20.09.2019, 13:24 часа
11360 0