Аржентинската полиция хвана контрабанда на кокаин в пластмасови пениси

Аржентинската полиция хвана контрабанда на кокаин в пластмасови пениси Полицията в Аржентина арестува членове на банда наркодилъри, обвинени в контрабанда на кокаин, скрит в пластмасови пениси, съобщава "Гардиън".
Кокаинът се продавал от дилъри, опериращи в района "червен фенер" в град Ла Плата, южно от столицата на Аржентина Буенос Айрес. 10 пенис-контейнера са показани от полицията след акция в дома на перуанска двойка, за която се твърди, че е ръководила организацията.
Полицията твърди, че е иззет повече от килограм кокаин, половин кило марихуана и оборудваните с кокаин пениси в дома на двойката, която управлявала перуански ресторант с името Little Corner of Peruvian Flavour. Предполагаемият лидер на бандата вече е бил под домашен арест в момента на операцията.
Прихванатите часове телефонни разговори разкриват, че бандата и нейните клиенти са използвали специални кодове за телефонните си транзакции: "баба" за 10 грама кокаин и "бебе" за 5 грама.
"Изпрати ми три баби вкъщи", казва клиент, цитиран от полицията. "Три баби и две бебета?", отговаря дилърът.
Полицията извършва седем акции в областите Ла Плата, Берисо и Сан Исидро, като са арестувани петима мъже и три жени. Разследването на бандата започва през януари, включва агенти под прикритие и 400 часа телефонни разговори.
20.09.2019, 15:58 часа
910 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha