"Бдин" загуби с 2:3 гостуването си на "Вихър" в Славяново

"Бдин" загуби с 2:3 гостуването си на "Вихър" в Славяново "Бдин" загуби с 2:3 от "Вихър" в Славяново в среща от Северозападната Трета лига. Младите играчи на видинчани не се стъписаха от напористите домакини и при повече късмет можеха да си тръгнат и с точка от един от най-негостоприемните стадиони в третия ешелон. Гостите се разделиха с легионерите, преминали зенита си и ще залагат на местни таланти, които показаха потенциал и заслужиха похвали от специалисти.
През първото полувреме защитата на видинчани, водена от капитана Денис Николов, не даде много шансове на домакините, които вкараха все пак един гол. Тони Цветков нямаше шанс с глава от удобна позиция след центриране на най-добрия в двубоя за "Бдин" – Кристиан Коцов.
След почивката "Вихър" дръпна с 2:0, но Коцов върна своите в мача, като преодоля двама бранители и технично реализира за 1:2. От дузпа домакините направиха 3:1, преди Кристиан Коцов да се справи пак с пазачите си и да асистира на Планимир Александров за крайното 2:3.
„Клубът ще залага вече на местните таланти. Може да им е трудно, тъй като някои от тях ще играят и в петък при юношите, но те са мъжки момчета и ще се справят“, каза капитанът Денис Николов.
За "Бдин" стартираха: Иван Милков, Денис Николов, Теодор Тошев, Стойчо Стойков, Милчо Милчев, Кристиан Коцов, Тони Цветков, Теодор Тодоров, Филип Георгиев, Адерито Хорхе Семедо, Ангел Петров.
22.09.2019, 21:12 часа
1168 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha