Монтанчани изреваха, че производствена база в града ги задушава с остра миризма на кафе

Монтанчани изреваха, че производствена база в града ги задушава с остра миризма на кафе Жители на Монтана се оплакаха до институциите, че производствена база за кафе в града ги обгазява и не могат да дишат нормално, научи агенция BulNews. 
Първият сигнал е подаден до регионалната инспекция по околната среда и водите в Монтана в началото на миналия месец. При направената проверка служителите на инспекцията обаче не установили в базата да се изпича кафе.
В края на месеца няколко жени, които живеят в близост до базата, отново подали жалби за неприятна и натрапчива миризма на препечено кафе. Те пояснили, че мирисът е много остър, като за период от две-три седмици го усещат най-вече в сутрешните часове на деня. В комбинация с високите температури хората буквално не можели да си отворят прозорците.
Екоинспекторите извършили повторна проверка, като този път влезли и в производствената база. Установено е, че инсталацията не работи от дълъг период от време и няма яснота от къде идва непоносимата миризма на кафе.
 
25.09.2019, 08:27 часа
3381 2
Коментари

Ovchar

25.09.2019, 08:47 часа
Как ще си праиш кафе на терасата и ще мирише целия град :))) Между другото как се установява, че "че инсталацията не работи от дълъг период от време ". :)))))

Ovchar

25.09.2019, 08:46 часа
Е то тази миризма се появява извънработно време. Лятото имаше случаи и през нощта да се появявя миризмата. Жената вика кое този луд комшия през нощта да си прави кафе. Викам й това не е от съседите, това е от Фобос.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha