Майсторски клас! Особености на техниката "Дълбокото гърло"

Майсторски клас! Особености на техниката "Дълбокото гърло" Дори да си мислим, че вече знаем всичко за интимността, истината е, че винаги има какво да усъвършенстваме в техниката си и да изненадаме себе си и нашия партньор.

Техниката deep throat (дълбоко проникване в устата)
Почти всеки мъж примира от удоволствие само при мисълта, че неговата избраница е на няколко страстни сантиметра от оралната любов. А ако тя успее да поеме члена му дълбоко в гърлото си, той ще се чувства все едно участва в собствено порно. Така де, за никого не е тайна, че филмите за възрастни са на особена почит във филмотеката на мъжа. Техниката на дълбокото гърлено проникване се нарича deep throаt и макар да звучи като висш пилотаж, и тя си има своите чалъми на усвояване. Тъй като средната дължина на устната кухина е между 7 и 9 см, а тази на средния европейски пенис - между 10 и 17 см, ще се наложи да наваксате разликата в сантиметрите с гостоприемството на гърлото ви. За да заличите почти пълните 90 градуса, които властват геометрично между устата и гърлото, ще трябва да застанете в поза, в която те да образуват тръба. Това се постига, ако сте коленичила пред него с вдигната към гениталиите му глава, или сте легнала по корем между краката му. Сигурно още докато четете тези редове, ще получите позиви за повдигане, но и това може да бъде преодоляно. Опитайте се да поглъщате пениса му малко по малко с леки почивки. Много е важно, когато неговата еректирала мъжественост стигне до гърлото ви, то да е отпуснато. Колкото и странно да звучи, за това помага и тананикането. Вибрациите на гласните струни отпускат гърлото ви, което пък улеснява техниката на дълбочинно проникване.

Гърлени кегли
Мъжът ви ще се изненада, ако му приложите техниката „гърлени кегли”. Прилага се, когато пенисът още не е достигнал пълна ерекция. Гърлената кегла представлява повтарящо се засмукване на полутвърдия пенис, последвано от гълтателно движение. Мъжете доброволно оставят полумекия си член на гостоприемството на устата ви. Но истината е, че удовлетворението за жената е по- задоволителното. Тя притежава властта над партньора в този момент, превръщайки спящите му гениталии в мощен фалос. За да затвърдите господството си, винаги може да омаломощите любимия си с „осморки”. Това са въртеливи движения, които се правят с двете страни на езика, съсредоточени върху и под главата на пениса. Може да внедрите и техниката „близалката”, при която езикът се движи спираловидно от основата на члена до главичката като особено внимание се отделя на мястото, където тя се съединява със ствола. Топките му също биха се зарадвали не само на вниманието на езика ви, но и на нежното им засмукване в устата.

Топло-студено
Страстозасилваща техника, която идва от Китай, съветва жените да затоплят и изстудяват устата си, докато „работят по френски” върху мъжествеността на своя мъж. Вземете 3 чаши с вода, пълни със студена, с топла и с хладка. Отпивайте по малко от чашите, задържайте водата в устата си за кратко и дарете пениса му с температурни амплитуди, за да има нови усещания по пътя към „изригването на Везувий”. Някои жени разчитат на ментови бонбони за по-добра успеваемост на френската любов. Те помагат за обилното слюноотделяне, което пък е много важно за качественото фелацио.
28.09.2019, 11:00 часа
1155 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha