Защо мъжът изневерява?

Защо мъжът изневерява? Едно от най-четените мъжки онлайн-списания в света наскоро публикува 10-те най-разпространени причини защо изневеряваме. Виж и ти кои са те:

Твоята не те пуска вече
А когато реши все пак да го поеме вагинално, прави го със същото отвращение, с което чисти люспите на стар шаран.

За тръпката
Адреналинът, чувството в корема, омекналите колене, ускореният пулс, чувстовото, че си жив – така описват усещането онези, които изневеряват за тръпката.

Повдига егото
Мъжкото самочувствие трябвало да бъде редовно повдигано от жена и когато тя не си вършела работата, естествено била заменяна с друга жена.

„Няма да ме хванат!“
Голяма част от мъжете, според американско проучване изневеряват, защото са сигурни, че половинката им изобщо няма да ги заподозре.

Отворила се е възможност…
…а заедно с нея са се отворили и чифт дамски крачета, които няма да се затворят, преди да увиснат на раменете ти.

Да си върнеш
Когато става дума за засегната мъжка чест и чифт рога, стабилно поставени на главата му, мъжът е склонен да залее със семето си половината женски свят!

Тя не те възбужда вече
В началото е била бахти мацката, но с годините е пуснала паласки, оформила е целулит, увиснали са й цомбите и е напълняла с 20-ина килца. Еми, сори!

Дразни те!
Каквото и да направиш все не е доволна от теб, мрънка за всяко нещо, а сексът с нея е сравним само с удоволствието при изхвърлянето на кофата за боклук.

От скука
Жената си е отишла на село за една седмица и вечерите ти са станали безкрайно самотни и студени. 27% от мъжете изневеряват именно по тази причина.

За спорта
Има мъже, които живеят, за да изневеряват, защото така доказват на себе си, че са истински мъже, а когато не кръшкат, изпадат в ужас, че вече не стават.
01.10.2019, 11:00 часа
857 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha