„Ботев“/Враца/ игра добре в София, но загуби с 1:3 от „Левски“ /снимки/

„Ботев“/Враца/ игра добре в София, но загуби с 1:3 от „Левски“ /снимки/ "Левски" срази у дома "Ботев" (Враца) с 3:1 в среща от 11-ия кръг на елитната ни efbet Лига и излезе начело във временното класиране преди мача на шампиона "Лудогорец" срещу "Дунав" утре в Русе. Холмар Ейолфсон (11) беше точен с глава, а Найджъл Робърта (27) удвои. След почивката Даниел Генов намали (61), а малко преди края Паулиньо (87) оформи крайния резултат. Валери Божинов бе резерва за гостите, но в 78-ата минута влезе в игра.
Двубоят започна с активна игра и от двата тима, но очаквано домаините имаха превъзходство и то бе материализирано в 11-ата минута, когато исландецът Холмар Ейолфсон засече центриран от корнер на Напименто и откри резултата – 1:0.
„Сините“ продължиха да доминират и в 27-ата минута Паулиньо изаеде чудесно Найджъл Робърта, който вкара шестия си гол за сезона и удвои аванса на домакините.
"Ботев" беше близо до гола, в 43-ата минута, когато Миятович спаси вратата си със сетни усилия след изстрел отдалеч на Михайлов. Секунди по-късно стражът не успя да избие топката при центрирането от корнер, но гостите не се възползваха от грешката и защитниците изчистиха топката. В последните секунди на първата част Иванов беше изритан от Михайлов, който имаше вече жълт картон, но съдията Волен Чинков не изгони халфа на гостите.
Две минути след почивката "Левски" пропусна да вкара трети гол. Робърта излезе сам срещу Костов под ъгъл, но този път вратарят изби удара му, а при добавката Паулиньо шутира, но Керчев изби от голлинията. Гостите продължиха да играят открито и в 61-ата минута Даниел Генов намали на 2:1 със страхотен диагонален изстрел след пас на Янков.
Пет минути по-късно Станислав Иванов направи сериозен пропуск сам срещу Костов, шутирайки над вратата. Хубчев пусна Мазурек на мястото на Райнов, а Нуно Рейш замени Нашименто и започна да играе опорен полузащитник.
Тиам удари напречната греда в 75-ата минута, когато беше изпуснат от Будинов. Три минути след това бившият нападател на „сините“ Валери Божинов влезе на терена и врачани започнаха да играят с трима чисти нападатели. 
28.09.2019, 22:00 часа
2746 8
Коментари

Леле Мале

29.09.2019, 21:47 часа
Уважаеми г-н.Кмете, моля сментете този треньор явно с него нещата не вървят, има много добри свободни треньори например като С.Стоев или ако не просто закрите отбора,стига тoлкова гавра с Ботев,а който го тегли сърцето към Герена,Армията да заминава

botev vraca

29.09.2019, 19:54 часа
https://topsport.bg/botev-vratza/fenovete-na-botev-vratsa-nedovolni-ot-igrata-na-otbora.html Феновете на Ботев (Враца) недоволни от играта на отбора Автор: topsport.bg Е как да са доволи от цялата тая Глупост която се случва

Безумие

29.09.2019, 14:00 часа
Будинов трябваше да е на върха на атаката и да се търсят корнери и нарушения за пряксвободен удар за да можешеда се центрират високи топи който той да отиграв и бележи голове, а Домчо зад него и Божи и Генов по крилата и състава не знаеш да подредиш

Винаги ще подкрепям Левски когато играе

29.09.2019, 11:49 часа
Е то се видя, че подкрепяш Левски, от както влезна до края на мача не ти се чу името, Ботев останаха с 10-играчи

Подмазвач БожиГол

29.09.2019, 11:38 часа
Не мога да разбера, как е възможно да те изхвърлят като мръсно коте от кебабчиница и ти постоянно да говориш и да се подмазваш на тоя който те е изхвърлил? Левски станли отбор с г-н. Хубчев, да ама след като те изхвърлиха тебе.

Всичко е ясно

29.09.2019, 11:02 часа
Искаме Треньорска смяна , Искаме Треньорска смяна, Искаме Треньорска смяна и те това е правиня път! А БожиГол да си отива в Левски след като толкова го интересува Левски и постоянно говори за Левски, този човек няма повече място в Ботев.

Само Ботев

29.09.2019, 09:39 часа
Прочетете изказването на Божи след мача! / Гонг / Този НЕБЛАГОДАРНИК , трябва да бъде изгонен от Враца и да си ходи там където го тегли сърцето ! Тук го храним и гледаме като '' царчето '' , а той се вълнува и коментира какво става в други отбори!

Северозапад-нала България

28.09.2019, 22:27 часа
Сашо Ангелу, събирай си куферете и си купувай билет за Горна ако ще и Божигол си го взимай с теб,стига толкова експерименти с твоята куха глава тоя отбор не може да надскочи повече от тази летва кято ти си им задал с друг трениор отбора ще иде напред
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha